BALI #3 – SISTA DAGARNA I CANGGU & REDO FÖR ENSAMTID

Några sista dagar i Canggu innan det blev avfärd mot Ubud. 12 dagar i Canggu brände iväg snabbt trots att det känns som att jag varit borta en evighet. Konstig ekvation? Dagarna flyger förbi men tanken av den sista dagen i Sverige innan jag åkte känns otroligt långt bort. Jag tänker på de jag träffat som är borta ett halvår, hur hanterar man saknaden till vissa personer och saker som bara finns tillgängligt i Sverige? Jag vet bara att jag kommer göra samma sak i framtiden, hur jobbigt det än kommer vara.

Jag kände mig hur som helst ändå väldigt nöjd med vistelsen i Canggu, trots att jag var sjuk varenda jäkla dag. Kände mig inte ensam en sekund, tvärtom. Underbart nu när jag tänker på det i efterhand att jag välkomnades så fint av så många människor under den första tiden. Men som med allt annat cravear jag balansen och behövde några dagar för att coola ner och återhämta mig.

Under tisdagen tog jag moppen till Ubud, var faktiskt lite nojig innan jag åkte, skulle ändå åka helt själv med moppen i Balis galna trafik. Det gick dock hur bra som helst och nu känner jag att det är en baggis att ta sig runt själv, så länge man inte stannar ute på vischan för länge. Innan jag åkte hade jag känt mig otroligt hängig och det blev inte direkt bättre under de kommande dagarna. Jag har varit rätt dålig från tisdag till imorse, tror det är bakterier som härjar i magen som även gör att jag blir totalt orkeslös. Nu är det tack och lov bättre och jag blir pepp bara av att vara piggare. Så första 2,5 veckorna på Bali har varit riktigt tunga fysiskt, men håller tummarna att det vänder helt snart.

Bali-42-2

 

En sallad från ett av mina favoritställen i Canggu – Peloton. Kryllar av vegoställen både där och här i Ubud, nöjd!

 

Bali-44

 

Bali-52

 

Så klyschigt underbart att sitta vid Batu Bolong Beach, dricka en Bintang och se solen gå ner medan livebandet spelar.

 

Bali-66

 

Bali-56

 

Hade fått tips att kika in La Laguna – en drömsk lounge/chill-restaurang som ligger vid stranden. Undangömt och mystisk stämning över hela stället. Detta drivs av samma ägare till La Brisa som jag älskar, har inga bilder därifrån nu eftersom jag fotade analogt när jag var där – men har planer på att dra dit på måndag, ska fota då.

 

Bali-67-2

 

Bali-61

 

Bali-67

 

Bali-69

 

Hängde där med Kelly från Mexico och Kristin från Kalifornien som bodde i samma hus som mig. Goa tjejer!

 

Bali-78

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

KATEGORIER

ARKIV