HEMKOMSTEN

Nu har det snart gått tre veckor sedan jag kom hem från Bali och Indonesien. Den klassiska frågan ”hur känns det att vara hemma” upprepades otaliga gånger och med handen på hjärtat kan jag säga att det var så skönt att komma hem. Sista tiden kände jag mig så färdig med resan, jag längtade efter struktur, rutiner och att jobba. Jag saknade mitt syfte. Den sysslolösa tillvaron under en längre period är inget för mig, men det var otroligt skönt att komma bort ett tag. Fick ordentlig semester från fotandet, då nästan allt jag fotade bara var för skojs skull och när jag kände för det. Lämnade kameran hemma många gånger. Sällan blir ju allt som man förväntat sig.

Det känns så himla knäppt nu att jag varit borta? Det känns som att det hände i ett annat liv. Vardagen där var ju självklart en totalvändning mot vad jag har här hemma. Häftigt att det kan skilja så mycket. Dagen efter jag kom hem var det dags för första fotouppdraget igen, och sedan dess har jag haft rätt mycket att göra med företaget då december visade sig bli den mest bokade månaden på hela året, SÅ KUL och otippat.

Jag ska försöka sammanställa resan när jag har lite mer tid över. Samla tankarna, allt jag kom fram till, de bästa och sämsta stunderna. Har ett gäng bilder till att redigera från de två sista veckorna när Kajsa kom ner till mig, vi levde semesterlife till 100% och jag la nästan ingen tid alls på att fixa med bilder. Så, Bali-inlägg är det inte slut på än.

kajsacharlotta-bali-1-3

kajsacharlotta-bali-1-2

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

KATEGORIER

ARKIV