hej jul och ledighet – du är varmt välkommen

jul-stockholm

Hej på er. Ekar sorgset tomt här. Något jag verkligen vill förändra. Hösten har varit fin men också jävligt taskig mot mig, och inte gett mig tidsutrymme för att skapa något eget att lägga ut här. Men nu är jag frisk från körtelfeber och kämpar med att få tillbaka min energi, tack och lov satt det inte i allt för länge. I förrgår redigerade jag klart årets sista fotojobb och det var en lite konstig känsla att bli klar med allt. Eller klar blir man ju aldrig, det återstår en hel del admin, korrigeringar och bokföring, men inga mer deadlines. Tänker låta hjärnan vila i några dagar, nu när vi går in i julveckan vilket innebär ännu mer jobb i butiken där jag jobbar. Julstämningen infinner sig inte det här året heller, kanske för att jag jobbar julafton, men det gör absolut ingenting. Jag är glad bara jag får må bra, och vara med dom jag mår bra av. Det är jag tacksam för, och önskar mig inte något annat.

Ser redan fram emot januari där jag kommer få tid till att hänga lite mer här, det är ju så otroligt värdefullt att dokumentera och spara ner sitt liv i denna typen av dagbok när man har lite svårt att minnas allt. Det är något jag märkt av mycket på senaste tiden, att mitt minne absolut inte räcker särskilt långt. Det oroar mig en del, och tänker att det kanske beror på stressen, något jag också ständigt försöker jobba med att motarbeta. Har så mycket att säga om året som varit och jag tänker att jag får dela upp det i kommande inlägg, för fa-an vilket år det har varit. Värsta och bästa i mitt liv, mest händelserika och mest känslomässigt skiftande.

Ja ni, det blir ju lätt väldigt spretigt när man försöker uttrycka för mycket på en och samma gång. Bilderna ovan är ifrån måndags när jag och Joel var i Stockholm för att hämta ut ett objektiv till min nya kamera, strosa runt på älsklingssöder, kika second hand, och smaka på Gamla Stans julmarknad. När vi kom hem dukade vi upp pepparkakor med nyinköpt och alldeles för dyr ädelost och jag fick dricka mitt rödvin (som Joel kämpade med att få upp åt mig i säkert 15 min för att jag alltid glömmer att köpa korköppnare) och slumra i hans famn. Det sistnämnda kan nog vara det bästa någonsin. Hoppas ni får en fin jul <3

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

KATEGORIER

ARKIV